06.06.2023 @ 09:04 www.delta-transport.eu | www.deltagroup.bg » Представяне English  
 
 

Представяне

ДЕЛТА ГРУП ® е запазена търговска марка на Делта Транспорт ЕООД.

Делта Транспорт ЕООД е създадена през 1996 година като спедиторска фирма, извършваща всички видове международен транспорт на товари.

Като следствие на динамичното развитие на контейнерните превози във Делта Транспорт ЕООД, през 2000 година беше създадена нова фирма - Делта Шипинг ЕООД, работеща изключително като
контейнерен оператор, разполагащ със собствени, специализирани транспортни средства, подемна техника, склад и открит терминал за съхранение на контейнери.

Основополагащо за нашият успех е разбирането, че качеството на транспортно-спедиторските услуги зависи основно от високата квалификация на кадрите предлагащи тези услуги.
Вярваме в това, че спедиторът – професионалист е нещо повече от временен придатък към съответния транспортен отдел. С напредването на електронната търговия, бързия достъп до информация посредством Интернет и новите компютъризирани технологии в областа на транспорта, се откриват все по-големи възможности за взаимоизгодно сътрудничество в отношенията между търговец и спедитор.
Ние оценяваме високо квалифицираните си служители, както и тяхната лоялност към фирмата, непрекъснато инвестираме в тяхното обучение, осъзнавайки, че само по-този начин можем да предложим на клиентите си една наистина добра транспортна услуга.

 

ДЕЛТА ГРУП ® извършва международен превоз със всички видове контейнери по целия свят, предлагайки възможно най-добрия за клиентите ни баланс от добро транзитно време и ниски разходи за транспорт.
Благодарение на добрите си контакти и превозените огромни обеми от товари през годините с много първокласни корабни линии, ДЕЛТА ГРУП ® има възможността да предложи на клиентите си, собствените си предимства, като конкурентни условия за контейнерен транспорт.

Независимо дали разполагате с товар за износ, внос или транзит, търсите информация за това къде е контейнера ви в момента или просто се нуждаете от оферта или консултация, нашите служители ще ви предложат точното транспортно обслужване от което имате нужда.

Като собственик на първият в София частен Контейнерен Терминал, Делта Транспорт ЕООД предлага денонощно обслужване – съхранение, товарене, разтоварване, претоварване, маркиране, почистване и леки ремонти на контейнери, паркинг за тежкотоварни автомобили и охрана. Площта на терминала е 13000 кв.м., а капацитета около 800 TEU.

Благодарение на собствените влекачи и специализирани контейнерни полуремаркета Делта Шипинг ЕООД предлага на клиентите си конкурентни разходи за транспорт, както и стриктен контрол за местоположението и състоянието на товара и контейнера.

Предлагайки един наистина добър логистичен сервиз в продължение на последните 15 години, изградихме репутация на коректен и гъвкав партньор, отговарящ на конкретните нужди на своите клиенти.
 

 


  Powered by FlexiCMS™ © 2001-2009 Delta Group. Дизайн и разработка MediaDesign Карта на сайта | Правни условия