За нас

Делта Груп ® е запазена търговска марка на Делта Транспорт ЕООД.

Делта Транспорт ЕООД е създадена през 1996 година като спедиторска фирма, извършваща контейнерни превози от България през пристанищата Солун, Пирея, Бургас, Варна и Констанца до дестинации в целия свят.

Като следствие на динамичното развитие на контейнерните превози във Делта Транспорт ЕООД през 1999 година беше създадена нова фирма - Делта Шипинг ЕООД, работеща изключително като контейнерен оператор, разполагащ със собствени, специализирани транспортни средства, подемна техника, склад и открит терминал за съхранение на контейнери.

Основополагащо за нашият успех е разбирането, че качеството на транспортно-спедиторските услуги зависи основно от високата квалификация на кадрите предлагащи тези услуги. С напредването на електронната търговия, бързия достъп до информация посредством Интернет и новите компютъризирани технологии в областа на транспорта, се откриват все по-големи възможности за взаимоизгодно сътрудничество в отношенията между търговец и спедитор. Ние оценяваме високо квалифицираните си служители, както и тяхната лоялност към фирмата, непрекъснато инвестираме в тяхното обучение, осъзнавайки, че само по-този начин можем да предложим на клиентите си една наистина добра транспортна услуга.

Делта Груп ® извършва международен превоз със всички видове контейнери по целия свят, предлагайки възможно най-добрия за клиентите ни баланс от добро транзитно време и ниски разходи за транспорт. Благодарение на добрите си контакти и превозените огромни обеми от товари през годините с много първокласни корабни линии, Делта Груп ® има възможността да предложи на клиентите си, собствените си предимства, като конкурентни условия за контейнерен транспорт.

Независимо дали разполагате с товар за износ, внос или транзит, търсите информация за това къде е контейнера ви в момента или просто се нуждаете от оферта или консултация, нашите служители ще ви предложат точното транспортно обслужване от което имате нужда.

Като собственик на първият в София частен Контейнерен Терминал, Делта Транспорт ЕООД предлага денонощно обслужване – съхранение, товарене, разтоварване, претоварване, маркиране, почистване и леки ремонти на контейнери, паркинг за тежкотоварни автомобили и охрана. Площта на терминала е 13000 кв.м., а капацитета около 800 TEU.

Благодарение на собствените влекачи и специализирани контейнерни полуремаркета Делта Шипинг ЕООД предлага на клиентите си конкурентни разходи за транспорт, както и стриктен контрол за местоположението и състоянието на товара и контейнера.

Предлагайки един наистина добър логистичен сервиз в продължение на последните 28 години, изградихме репутация на коректен и гъвкав партньор, отговарящ на конкретните нужди на своите клиенти.